Visie en werkwijze

Dens sanus in corpore sano: een gezonde tand in een gezond lichaam. Dit is de lijfspreuk op de universiteit in Nijmegen en hier staan wij helemaal achter.

Uw mondgezondheid staat bij ons voorop en voorkomen is beter dan genezen. Preventieve mondzorg vinden wij belangrijk. Goede zelfzorg voorkomt onnodige behandeling en kosten en daarin willen we u graag bijstaan Ook staat u, de patiënt, als mens centraal. Ons hele team is persoonlijk betrokken bij uw welbevinden. Wij willen tandheelkundige zorg op een hoog kwaliteitsniveau bieden. We staan open voor vernieuwende technieken en materialen en zorgen voor een permanente update van kennis. 

Tandartsen Paleiskwartier hecht veel waarde aan duidelijke voorlichting omtrent de oorzaak van de klacht, de preventieve maatregelen en de behandeling van het probleem. Vanaf het intake-gespek staat de patiënt centraal. Wij houden rekening met patiënten die last hebben van angst en we zorgen ervoor dat het verblijf in onze praktijk zo prettig mogelijk verloopt. Een doordacht behandelingsplan is het draaiboek voor een effectieve en efficiënte behandeling. Optimale controle en nazorg verlagen de kans op herhaling van de klachten.