De praktijk

Tandartsen Paleiskwartier is een jonge, moderne praktijk, waar de patiënt centraal staat. Binnen ons team worden alle aspecten van de tandheelkunde in volle omvang uitgeoefend. Van reguliere controles tot complexe ingrepen en cosmetische behandelingen. Gekwalificeerd personeel beschikt over moderne apparatuur en hanteert de nieuwste technieken om u van de beste zorg te voorzien. 

Daarbij hechten wij veel waarde aan duidelijke voorlichting omtrent de oorzaak van de klacht, de preventieve maatregelen en de behandeling van het probleem. Optimale controle en nazorg verlagen de kans op herhaling van de klachten. 

Goede communicatie en een persoonlijke benadering zijn onontbeerlijk voor een goede relatie met u als patiënt. Mensen met angst voor de tandarts zijn bij ons aan het juiste adres. Door duidelijk, overzichtelijk en pijnloos te handelen zorgen wij ervoor dat het verblijf in onze praktijk zo prettig mogelijk verloopt. 

Continue ontwikkelingen en nieuwe technieken binnen de tandheelkunde worden door onze specialisten op de voet gevolgd. Bij- en nascholing binnen alle disciplines (en deelgebieden) staan bij onze praktijk hoog in het vaandel. Mede daardoor kunnen wij u die kwaliteit garanderen, die u van een allround tandartsenpraktijk mag verwachten. 

Wilt u meer weten over onze praktijk, dan kunt u contact met ons opnemen via tel. 073 621 62 66 of per mail via contact@tandartsenpaleiskwartier.nl.